Diumenge, 28 de febrer de 2016  -  6 h tarda

Visita guiada a l'exposició Estels, ermites i esglesioles del Montnegre i el Corredor a càrrec de Mariano Pagès

Exposició Mariano PagèsAquest diumenge es realitza la visita guiada a l’exposició Estels, ermites i esglesioles del Montnegre i el Corredor, a càrrec de Mariano Pagès, autor de les fotografies.

Mariano Pagès guiarà els assistents en aquesta ruta on respondrà tot tipus de preguntes i parlarà dels secrets de la fotografia nocturna, com es pinta la llum o les peripècies que passa un fotògraf quan vol que s'apagui l'enllumenat públic que hi ha a l'entorn d'una església per poder-la fotografiar a les fosques.

Mariano Pagès d'Urso (Avellaneda, 1976) és un argentí d'origen català que viu a Santa Maria de Palautordera, al peu del Montseny, des de 2002. Va estudiar arquitectura a la Universidad Nacional de Buenos Aires. És tècnic superior en projectes d'edicació civil i treballa com a professional de l'àmbit educatiu infantil i juvenil. Pel que fa al món de la imatge, és fotògraf autodidacte i realitzador audiovisual. Enamorat de la muntanya, l'any passat ja ens va sorprendre amb una exposició i un llibre sobre les esglesioles del Montseny. La mostra que ara es pot veure a la Rectoria Vella i el volum que la recull són els seus germans.

L'exposició restarà oberta fins el 13 de març a Rectoria Vella (Parc de la Rectoria Vella, s/n)
L'horari és el següent: Dijous, divendres i dissabtes, de 17 a 20 h. Diumenges i festius, de 11:30 a 13:30 h, i de 17 a 20 h

Web de l'autor: www.marianopages.com

 

Expo Mariano Pagès

Lloc: Rectoria Vella
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina