08/03/2012

La Ventafocs, el musical amb ritme dels 50, de La Roda Produccions, aquest diumenge a les 6 de la tarda a l'Ateneu

Venda anticipada d'entrades al CM d'Expressió (c. Sant Josep, 18), de dilluns a dijous, o a les taquilles del teatre, mitja hora abans de l'espectacle

Musical La VentafocsAquest diumenge, 11 de març, a les 6 de la tarda, la Sala gran de l'Ateneu acollirà La Ventafocs, el musical amb ritme dels 50 de La Roda Produccions. La direcció va a càrrec de Dani Cherta i els intèrprets són Jordi Gonzàlez, Roser Colillas, Magda Puig, Bernat Mestre, Anna Gras i Sílvia López.

Dotze de la nit: la Ventafocs perd la sabata que la Fada Madrina li ha proporcionat per anar al Ball de Màscares de Primavera de l'últim curs. En Sam, catcher de l'equip de beisbol de l'institut, coneix a una noia misteriosa de la qual queda bojament enamorat. Netejar, rentar i cuinar són les tasques imposades per l'autoritària madrastra que menysprea la voluntat que té la nostra heroïna de voler prosperar. Els protagonistes de la nostra història s'adonen que hi ha un objectiu que els uneix: en Sam mourà cel i terra per retrobar-se amb la noia, guanyar la beca i fer realitat els seus somnis.

El musical té una durada d'1 hora i 10 minuts. El preu de l'entrada per al públic general és de 10 €; majors de 65 anys, menors de 14 i joves entre 14 i 30 amb Carnet Jove, 5 €; menors de 2 anys, gratuït. La venda d'entrades anticipades es fa al Centre Municipal d'Expressió (c. Sant Josep, 18), de dilluns a dijous, de 10 del matí a 1 del migdia i de 5 de la tarda 8 del vespre. I a les taquilles del teatre, mitja hora abans de cada espectacle.

Podeu consultar tota la programació A l'Ateneu www.santceloni.cat/alateneu

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina