10/02/2012

Lliurament de la 1a edició dels Premis Sant Celoni d'Emprenedoria i Empresa

Es van guardonar els projectes i activitats de Josep M. Pascual, Mar Joaquín i Maria Fonseca, i d'un grup d'alumnes del curs 2010-11 del PQPI-PTT

1a edició premis emprenedoriaDijous 9 de febrer, la Sala Bernat Martorell de Can Ramis va acollir l'acte de lliurament de la 1a edició dels Premis Sant Celoni d'Emprenedoria i Empresa organitzats per l'Ajuntament de Sant Celoni i les entitats Cercle Econòmic i Social Baix Montseny, Associació d'Emprenedors del Baix Montseny PIMEC-Vallès Oriental i UBIC Sant Celoni, amb una gran assistència de públic.

Dels 18 projectes presentats provinents de diversos municipis del Baix Montseny, el jurat format per un membre de cada una de les entitats convocants va decidir premiar:

  • En la categoria de Millor projecte jove, els alumnes del curs 2010-11 del mòdul d'auxiliar en vendes, oficina i atenció públic del PQPI-PTT de Sant Celoni per Ecoimagine, empresa virtual de venda de bijuteria alternativa. El Jurat va valorar la qualitat i l'originalitat del projecte, alhora que la integració de criteris de sostenibilitat i noves tecnologies.  El president de la UBIC Jordi Gener va lliurar el premi, consistent en un lot de productes informàtics per un valor de 250 euros.
  • En la categoria de Millor pla d'empresa, Mar Joaquin i Maria Fonseca pel projecte El Talleret tèxtil: teixit a la carta. El Jurat va valorar la qualitat tècnica en l'elaboració del pla d'empresa, l'adequació del perfil professional de les emprenedores al projecte i la combinació de tradició artesana i innovació. Emili Bosch de Pimec-Vallès Oriental, va lliurar el premi, consistent en un any gratuït al viver d'empreses ubicat al Centre de Formació i Ocupació Sax Sala.
  • En la categoria Millor empresa de nova creació, Josep Maria Pascual, amb l'empresa Passejades amb història. El Jurat va valorar la qualitat del projecte i la promoció de valors de conservació de patrimoni cultural i de difusió del territori del Baix Montseny. Jaume Figueras del Cercle Econòmic i Social del Baix Montseny i Lluís Solà, president de l'Associació d'Emprenedors del Baix Montseny, van fer entrega dels premis consistents en una beca de formació empresarial valorada en 1.600 euros i un curs de coaching en veler.

A la cloenda, l'alcalde va destacar la importància d'aquests premis per al foment de la creació i consolidació d'activitats empresarials exemplars del territori i va valorar “molt positivament la cooperació público-privada en l'organització d'aquestes iniciatives que contribueixin al desenvolupament econòmic del Baix Montseny”.

Durant l'acte, l'emprenedor, empresari i creador de la xarxa de negocis GRERA d'ajuda a professionals, Josep Alberti, va explicar als assistents les possibilitats que les xarxes socials ofereixen a les empreses i emprenedors per generar activitat econòmica, trobar clients, proveïdors i partners.

Els Premis Sant Celoni d'Emprenedoria i Empresa tindran una periodicitat bianual i de cara a la propera edició es vol ampliar l'organització i el suport d'altres administracions i ajuntaments del Baix Montseny.

Àudio del programa a Punt 7 Ràdio

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina