17/03/2011

Divendres va començar la Setmana per la Pau que enguany tracta dels conflictes oblidats d'arreu del món

La Coordinadora d'Entitats solidàries ha preparat un munt d'actes ben originals i d'elevat nivell entre els quals cinefòrums, concerts de l'entitat Trenkalòs i xerrades a càrrec de Francesc Dalmases
Setmana per la pau

La Coordinadora d'Entitats Solidàries i l'Ajuntament de Sant Celoni organitzen cada any la Setmana per la Pau amb l'objectiu de sensibilitzar la població sobre diferents realitats d'injustícia que es viuen arreu del món. Aquest any la Setmana per la Pau prevista del 18 al 26 de març dedica la seva atenció als conflictes oblidats d'arreu del món.

S'han programat molts actes diversos com una tertúlia literària, xerrades, exposicions, fira del llibre de cooperació, cinefòrums, concerts, tallers als centres educatius i la tradicional Festa solidària a la plaça de la Vila.

La Coordinadora d'Entitats Solidàries està formada per diferents entitats (Associació Al Madaa Horitzons, Associació Equatoriana, Associació de senegalesos "Oudiodial", Càritas, Cor de Maria, Creu Roja, GRIMM, Nicat, Mans Unides, Palau Solidari- Baix Montseny, PROIDE, Trup de Nassos, persones voluntàries de la CES) i l'Ajuntament de Sant Celoni.

Programa

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina