Inici / Cultura / Escola municipal de música i teatre / La llegenda d'una espasa

Divendres 23 d'abril, a les 10 del vespre, a la plaça de l'església

Llegenda El drac amb els bastoners


Ja tenim les primeres fotos de l'espectacle:

Fotos


Al següent enllaç podeu veure algunes imatges d'assajos i dels tallers per a la realització de l'escenografia i el vesutari, que es van fer el dissabte 10 d'abril: Tallers per a la festa

DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITAT

El Centre Municipal d´Expressió celebra el seu V Aniversari. Per fer-ho, el divendres 23 d´abril es durà a terme un gran espectacle en el qual hi participarà TOT l´alumnat de les escoles de teatre i música.

L´espectacle narrarà la llegenda d´en Soler de Vilardell, un personatge mític que gràcies a una espasa de virtut, salvà al poble de Sant Celoni d´un drac ferotge que l´amenaçava.

Més informació sobre la llegenda.
Escoltar la llegenda

El guió i la posta en escena, van a càrrec de Joan Baixas i Pep Tarragó.

La música, composada expressament per a l'ocasió, per Josep Maria Aparicio, serà interpretada i cantada per alumnes d'entre 4 i 60 anys de l'escola de música.

Els encarregats de donar vida als personatges, seran els alumnes de l'escola de teatre juntament amb col·laboradors de les entitats celonines teatrals: Rebrot, Tramoia, Troca i Esplai gent gran.

Altres entitats que col·laboren en la posta en escena són la Colla de Diables, la Colla de Bastoners, Bocs i Cabres i l'Associació de danses del món: Passaltpas.

Durant la tarda i el vespre, l'AMPA de l'escola de música s'ha encarregat d'organitzar parades d'aliments i begudes, amb ambientació medieval.

Gràcies al programa “Tallers per a la Festa”, promocionat pel Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, de la Generalitat de Catalunya i gestionat per FUSIC (Fundació Societat i Cultura), s´han organitzats uns tallers per crear l´escenografia i el vestuari de l´espectacle.


Tornar a l'Ateneu

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina