26/02/2010

Montnegres, grup únic aquest diumenge a la tarda al Sessions'n'sona

Montnegres al Sessions'n'sona

El Sessions'n'sona s'ha programat de forma excepcional aquest diumenge a la tarda i també de forma excepcional amb un únic grup local Montnegres. L'actuació serà diumenge a les 6 de la tarda a la Sala petita de l'Ateneu.

És un grup de música format dins l'entorn de les muntanyes del Montnegre, lloc de on son part dels seus membres. El grup esta format per Gabriel (acordió, banjo) , Catherine (banjo), Alan (piano, flauta), Paula (piano, violí,  whistle) amb la col·laboració d'altres músics : Anna (violí), Maria (acordió). El grup interpreta temes tradicionals de diferents països  i d'altres propis.

Banjos ha estat el primer treball autoeditat per Gabriel i Catherine, i és el resultat d'un projecte que recull les melodies arranjades per a dos estils diferents de banjo. El disc recull la fusió de temes tradicionals, composicions pròpies i melodies d'autors actuals de Canadà e Irlanda.

Per mes informació us podeu adreçar al seu lloc Myspace
Com a cada sessió, l'emissora municipal Punt 7 Ràdio ofereix el programa especial Sessions'n'ràdio divendres a les 9 del vespre. En aquesta ocasió coneixerem la formació Montnegres. Els seus components explicaran com es van formar, quines influències musicals tenen i es punxaran algunes de les seves cançons. Aquest espai es reemetrà el dimarts 2 de març a les 10 de la nit.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina