Inici / Ajuntament / Salutació de l'alcalde
30/06/2011

Benvinguts i benvingudes al web de l'ajuntament de Sant Celoni!

Joan CastañoEn aquest portal municipal volem posar al vostre abast tota la informació d'interès sobre l'Ajuntament i la nostra vila.

Som conscients que les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) són una nova eina que obre nous canals d'informació i comunicació entre l'Administració i la ciutadania, una eina fonamental no sols de gestió, sinó també de proximitat i transparència, uns objectius que des del govern municipal ens hem marcat com a prioritaris en la nostra línia de treball.

Per això estem treballant amb la voluntat d'incorporar noves funcionalitats a aquest portal per fer-lo més accessible, dotant-lo de nous continguts i posant en valor Sant Celoni com a municipi també des d'aquest mitjà.

Us convido a visitar el web www.santceloni.cat, on podreu consultar documentació d'interès, fer gestions i tràmits, llegir les notícies destacades i estar al dia dels esdeveniments, actes i activitats que periòdicament s'organitzen a la nostra vila.

Volem que aquest web us sigui útil i proper, que sigui exemple d'una administració diligent i eficaç i que, tot explicant el que fem, transmeti amb fidelitat allò que som.

Signatura Joan Castaño

Joan Castaño i Augé


Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina