12/03/2009

L'aiguamoll de les Llobateres i l'Observatori de la Tordera, entre els Premis de l'Aigua 2009

Les Llobateres-3

Dimarts 17 de març tindrà lloc la cerimònia de lliurament presidida pel conseller de Medi Ambient

Les Llobateres-1L'aiguamoll de les Llobateres i l'Observatori de la Tordera són dos dels Premis de l'Aigua 2009 que cada any lliura l'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l'Aigua (22 de març) amb l'objectiu d'estimular de forma no dinerària aquelles iniciatives, actuacions o trajectòries que tinguin a veure amb la millora de la relació de la població catalana amb l'aigua i el seu entorn natural.

Enguany el jurat ha decidit atorgar a l'Ajuntament de Sant Celoni un dels Premis de l'Aigua 2009, per la construcció de la bassa de laminació de les Llobateres per disminuir els riscos d'inundació de la Tordera i crear hàbitats aquàtics i de ribera. El jurat també ha atorgat un dels premis de l'Aigua 2009 a L'Observatori de la Tordera per la seva trajectòria en el seguiment continuat d'indicadors socioecològics a la conca de la Tordera. L'Observatori de la TorderaL'Observatori de la Tordera és un projecte impulsat des dels seus inicis (1996) per l'Ajuntament de Sant Celoni, en conveni amb l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona i l'Agència Catalana de l'Aigua, així com amb la col·laboració d'altres institucions públiques.

La cerimònia de lliurament dels Premis de l'Aigua 2009, que presidirà el conseller de Medi Ambient de la Generalitat, Francesc Baltasar, es farà en un acte que tindrà lloc el proper dimarts 17 de març a les 20.00 h a la Sala d'Actes de la Fundació Agbar a Cornellà de Llobregat. L'alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu, recollirà el Premi a Les Llobateres en nom de l'Ajuntament, i el Director de l'Observatori, Martí Boada, recollirà el Premi a l'Observatori de la Tordera.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina