Qui som  Què tenim  Què oferim  Turisme


Què oferim

Servei d'informació
A l'entrada i als taulells de les sales hi trobareu personal qualificat que us informarà de qualsevol qüestió que els plantegeu i, a més, us guiaran per la biblioteca i pels catàlegs sempre que ho necessiteu. Podeu demanar informació de qualsevol tipus: transports públics, accés a la universitat, turisme local, legislació actual ... També podeu fer consultes a través del correu electrònic

Consulta
Tots els documents es poden consultar lliurement a les sales i la gran majoria estan disponibles per al préstec personal. Hi ha material, però, que està exclòs de préstec, com ara les obres de referència (diccionaris i enciclopèdies de consulta constant), determinades obres del magatzem (excloses pel seu valor patrimonial) o part del fons de la col·lecció local (els que són exemplars únics).

Accés a Internet
La biblioteca ofereix accés lliure i gratuït a Internet durant dues hores a la setmana, en franges de mitja hora o bé una hora en funció de la demanda. Es recomana demanar hora prèviament. Per aquest servei només cal presentar el carnet de la biblioteca. Si ets menor de 14 anys necessites una autorització firmada dels pares/tutors.
A la sala d'adults hi ha instal·lada una xarxa Wi-Fi que permet la conexió gratuïta a Internet a través de PC portàtils. Només us heu de validar amb el vostre carnet d'usuari.
Es permet gravar o imprimir la informació obtinguda a través d'aquest servei.

          Taxes d'impressió d'informació
          Impressió en b/n: 0.10€ (per unitat)
          Impressió en color: 0.35€ (per unitat)
       
Préstec
El servei de préstec és gratuït, només és necessari presentar el carnet de la biblioteca.
Per fer-se el carnet de la biblioteca cal dur una foto i el DNI o passaport. Si s'és menor de 14 anys cal venir acompanyat del pare, mare o tutor. El carnet és vàlid per a totes les biblioteques informatitzades de la Xarxa de la Diputació de Barcelona.

Cada usuari es pot emportar 30 documents durant 30 dies:
15 documents en suport paper (llibres, revistes)
15 documents en suport no paper (DVD, CD, CDRom, Blu-ray...)

  • Es poden fer 2 renovacions del préstec i reservar documents que estan prestats per telèfon, per Internet, o bé a la biblioteca


Préstec interbibliotecari
L'objectiu d'aquest servei és facilitar als usuaris els documents que no troben a la biblioteca i que es troben a d'altres biblioteques. Es poden demanar llibres de biblioteques de la xarxa de biblioteques de la província de Barcelona o d'altres biblioteques de Catalunya (universitats, central de préstec de la Generalitat, biblioteques de Girona, Tarragona o Lleida). Els documents que es poden demanar en préstec interbibliotecari són llibres, revistes i fotocòpies, queden exclosos els audiovisuals perquè és una secció que té molta demanda dels propis usuaris de cada biblioteca. El document arriba a  la biblioteca sol·licitant en el termini de 8/10 dies.

Malgrat que els serveis de la biblioteca pública per principi són gratuïts, per aquest servei cal pagar (en concepte de despeses de transport) 1,20€  per cada document que es sol·licita, que és el preu públic aprovat per la Diputació de Barcelona.

Préstec a institucions
Servei de préstec a institucions públiques i privades o col·lectius específics com ara escoles, presons, hospitals i altres institucions. Per accedir a aquest servei, cal sol·licitar-ho al personal de la biblioteca.

Formació d'usuaris
Periòdicament s'organitzen sessions de formació d'usuaris (sobre l'organització de la biblioteca, com buscar documents, els catàlegs de la biblioteca, sobre internet, etc.). Si hi esteu interessats, informeu-vos-en al taulell d'informació de la biblioteca.

Serveis que estan en projecte: servei de préstec a domicili, servei de biblioteca a l'hospital, bibliomercat setmanal, etc.


Horari
Matins: Dimecres i dissabtes, de 10 h a 13.30 h
Tardes:De dilluns a divendres, de 15.30 h a 20.30 h


Passeig de la Rectoria Vella, 10                       
08470 Sant Celoni                                               
tel. 93 867 33 13           
                                           
b.st.celoni@diba.cat

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina