13/03/2024

L'Associació Popular de Concerts - Joventuts Musicals del Baix Montseny s'estrena aquest divendres amb una conferència sobre Pau Casals

A càrrec del musicòleg i historiador Joaquim Garrigosa

Orquestra Pau CasalsL'Associació Popular de Concerts - Joventuts Musicals del Baix Montseny organitza el seu primer acte com a entitat aquest divendres amb una conferència sobre l'Orquestra Pau Casals, la primera orquestra simfònica estable de Catalunya. La xerrada serà aquest divendres a la Sala Lluís Giró del Teatre Ateneu a les 7 de la tarda amb entrada lliure i anirà a càrrec de Joaquim Garrigosa, musicòleg i historiador.

Aquesta associació neix sota l'impuls de diverses persones d'arreu del Baix Montseny amb l'objectiu de reunir el màxim de persones i entitats del teixit social i cultural interessades en la difusió de la cultura musical al territori. L'entitat pretén difondre la música clàssica i les diferents tradicions musicals, crear una temporada estable de concerts entre diferents poblacions de la comarca i també connectar la xarxa musical existent a través de concerts, propostes creatives de música...

Des de l'Associació Popular de Concerts, es volen promoure activitats relacionades amb la música i la creació artística a través de conferències, sessions monogràfiques, concursos i activitat pedagògiques a les escoles de música. 

L'Associació formarà la delegació territorial de l'organització internacional Joventuts Musicals. Aquesta vinculació ha de permetre una millor gestió de la programació musical i poder participar dels circuits artístics que gestiona aquesta entitat.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina