04/03/2024

La coordinació policial fa possible identificar el conductor fugit d'un accident greu aquest dissabte a la C-35

accident_c35La coordinació i col·laboració entre els cossos policials de Sant Celoni van permetre dissabte passat, 2 de març de 2024, identificar el conductor responsable d'un accident greu a la C-35 després de fugir del lloc dels fets. 

L'accident va tenir lloc el mateix dissabte al voltant de les 6 de la tarda a l’alçada de l’empresa Givaudan Ibèrica, amb un turisme i una motocicleta implicats, on el motorista va resultar greument ferit amb lesions de consideració. 

El vehicle va fugir del lloc de l’accident sense més dades aportades a la policia que el color i la marca del vehicle facilitats pels testimonis.

La ràpida coordinació i col·laboració entre la Policia Local de Sant Celoni, els Mossos d’Esquadra de trànsit i els agents de Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Districte de Sant Celoni van permetre la identificació del vehicle implicat i el seu conductor, gràcies a la revisió de les imatges enregistrades per les càmeres instal·lades a diferents punts del municipi i que gestiona la Policia Local. Una vegada descarregades les imatges i identificat el vehicle, agents de la unitat de trànsit dels Mossos van poder examinar el cotxe i establir la seva implicació mitjançant els danys que presentava. 

El conductor que és veí d’un altre municipi i al qual ja li constaven antecedents relacionats amb el trànsit, ha quedat imputat per dos delictes contra la seguretat viària.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina