19/01/2024

No us perdeu la nova programació del Teatre Ateneu de febrer a juny

Més de 20 espectacles de teatre, música i dansa de la mà de companyies professionals i de la important i variada creació local

lali_symonEl Teatre Ateneu reprèn la seva programació després de festes de Nadal amb una àmplia oferta d’espectacles. Hi ha propostes per cada cap de setmana des de principis de febrer fins al juny i s'hi combinen més de 20 espectacles de teatre, música i dansa de la mà de companyies professionals i de la important i variada creació local.

Podrem veure dalt de l’escenari actors com Emma Vilarasau dirigida per Sergi Belbel amb Lali Symon, Enric Cambray amb Hamlet. 01 o l’obra Burundanga de Jordi Galceran. També actuarà al teatre Ateneu Charo Jiménez qui presentarà el seu disc de flamenc “Amores verdaderos” i la violinista de jazz Èlia Bastida amb Tribute to Stéphane Grapelli. La dansa i la música es fusionaran en l’espectacle familiar Jo sóc d’aquí de Roseland musical i en el concert de La Clika.

elia bastidaAquesta oferta cultural es complementa amb excel·lents propostes de creació local, quilòmetre 0 amb les actuacions de l’Escola de dansa Esther Cortés, la Fresh company, Rebrot teatre, Tramoia, Kuòniam, la Coral Briançó, l’Escola municipal de música i teatre, TALP i Contrajazz, Margarita Ponce o Núria Ventura Produccions SL, Trocateatre i l’Esplai de gent gran. 

Una programació per a tots els gustos i edats!

Per promocionar la programació del Teatre entre el públic jove, molts dels espectacles ofereixen entrades per menys de 10 euros.

Podeu consultar tota la cartellera i comprar les entrades pels espectacles aquí

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina