11/12/2023

Més controls de drogo-alcoholèmia per unes festes segures

La Policia Local de Sant Celoni efectuarà un dispositiu per Nadal adreçat a prevenir la conducció sota els efectes de l'alcohol i les drogues

Controls_policia

Amb l’objectiu de prevenir la sinistralitat als desplaçaments durant el Nadal i coincidint amb els sopars i dinars de feina, la Policia Local de sant Celoni implementarà els propers dies controls de drogo-alcoholèmia adreçats a prevenir conductes de risc al volant i accidents a les vies del municipi. 

Aquests controls seran mòbils a diferents punts i vies de Sant Celoni i es complementaran també amb controls d’excés de velocitat amb radar.

Controls_policiaAquesta actuació s’afegeix a les campanyes que la Policia Local ve realitzant de forma regular durant tot l'any amb la col·laboració i dins la planificació del Servei Català de Trànsit. Des de la Policia Local també es vetlla per la disciplina viària dels conductors de vehicles de mobilitat personal VMP a les principals zones destinades a vianants on acostuma a haver-hi conflicte.

D’altra banda, en l’àmbit de la seguretat ciutadana i la proximitat, s’efectuaren patrulles conjuntes amb agents dels Mossos d’Esquadra adreçades a garantir la seguretat de la ciutadania i prevenir els robatoris i furts a comerços. 

 

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina