14/09/2023

Crida per ajudar al poble marroquí víctima del terratrèmol i al poble libi víctima de les inundacions

terratrèmol Marroc

terratrèmol MarrocEl Fons Català de Cooperació i Creu Roja Catalunya fan una crida per ajudar el poble marroquí a fer front a les conseqüències del terratrèmol i recomanen fer-ho mitjançant aportacions econòmiques a les ONG que treballen sobre el terreny. Creu Roja ofereix també una via per recollir fons per ajudar a la població líbia víctima de les inundacions.

Pel que fa al Marroc, ambdues entitats han emès un comunicat en el qual expliquen que l'enviament de material d'ajuda té alguns inconvenients, com ara el temps que triga a arribar i la dificultat per accedir a l'indret, tal com s'ha fet palès en crisis humanitàries anteriors. Segons aquestes entitats, és més efectiu fer donacions econòmiques a ONG que ja treballen sobre el terreny, i per això han iniciat una campanya de captació de fons, que seran destinats a actuacions d'emergència a les zones devastades.

Si voleu fer una aportació pel terratrèmol del Marroc, ho podeu fer per aquestes vies:

  • Creu Roja: al web www.creuroja.org, al telèfon 900 104 971, fent un Bizum al 33512, o enviant un SMS amb la paraula TERREMOTO al 38088 i donant 3 €.
  • Fons Català de Cooperació: fent un Bizum al 06974 o fent un ingrés al número de compte ES91 0182 6035 4102 0160 8531, amb el concepte Terratrèmol Marroc.

Si voleu fer una aportació per les inundacions a Líbia, ho podeu fer mitjançant aquest pàgina de Creu Roja.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina