20/01/2021

Punt 7 ràdio tanca el 2020 amb una molt bona xifra d'audiència per internet

collage punt 7 ràdioLes dades d'audiència que ha registrat la plataforma a internet de l'emissora municipal Punt 7 Ràdio www.radiosantceloni.cat aquest 2020 mostren un molt bona xifra d'oients, tant de les emissions en directe com de continguts en diferit (podcast).

La dada més destacable és que, el mes de març de 2020, la plataforma de Punt 7 Ràdio va registrar 6.432 usuaris únics. Coincidint amb l'inici del confinament, el 16 de març va tenir el pic més remarcable d'oients, amb més de 1200 en un sol dia. Molts celonins, per tant, van triar Punt 7 Ràdio per seguir l'actualitat del muncipi a través dels “Info 7” i dels “Butlletins especials” que s'emeten diàriament. En tot l'any, ha sumat 18.891 hores sintonitzades pel web i prop de 3.500 podcasts escoltats. 

Ràdio - Pati interiorEls programes nous d'aquesta temporada es consoliden amb gran èxit. Destaquen “Diaris de la natura” de Martí Boada, que supera les 150 escoltes a cada programa; “The dog's club”, que té 50 escoltes cada setmana, i l'humor del “El senyor Galindó” amb una mitjana de 60 escoltes. “La Radiocràcia”, “La Realitat llegendària”, “El Ball del casal” o el programa especial “Airejant Sant Celoni” també han tingut bona acceptació entre l'audiència celonina.

En general, amb les dades obtingudes a través de www.radiosantceloni.cat, es constata un augment de connexions en directe a través del web i també creix el nombre de podcasts escoltats. Moltes gràcies per sintonitzar Punt 7 Ràdio!

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina