05/01/2021

Més de 750 famílies fan arribar les seves cartes als Reis Mags a través dels diferents canals facilitats per l'Ajuntament

reisUn ingent nombre d'infants de Sant Celoni i la Batllòria han pogut fet arribar les seves cartes als Reis Mags d'Orient, gràcies a les diferents vies que ha facilitat l'Ajuntament per tal de garantir la seguretat sanitària. D'una banda, el dissabte 2 de gener, uns Carters Reials mòbils van fer un recorregut pels diferents barris de la vila i, ubicats a les diferents pistes esportives, van poder rebre les cartes de més de 140 famílies. D'altra banda, els dies 2, 3 i 4, els infants van poder visitar la Martina i l'Ermenter al seu campament a la Torre de la Força, on prop de 220 famílies més van poder lliurar les seves cartes, amb la col·laboració de l'Agrupament Escolta i Guia Erol. I, finalment, el dia 5 de gener, els mateixos Reis s'han instal·lat al Campament Reial als jardins de la Rectoria Vella, on esperen rebre les cartes de les 350 famílies més que han concertat audiència prèviament. A aquestes xifres cal afegir una trentena de cartes que han arribat mitjançant el correu electrònic facilitat per l'ajuntament, reis@santceloni.cat.

A més, avui dia 5 a les 8 del vespre podreu visitar en directe els diferents espais del Campament Reial i escoltar el missatge de Ses Majestats a través dels comptes municipals d’Instagram i Facebook.

reisreisreis
reisreisreis
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina