17/08/2020

Ja us podeu inscriure a les activitats de la Festa Major de Sant Celoni

Festa Major 2020Aquest any una festa una mica singular, diferent, degut a la situació sanitària en què ens trobem. Nous formats, més reduïts, sense actes multitudinaris -com els concerts a barraques, els àpats populars i algunes proves del Corremonts-, i moltes activitats amb inscripció prèvia per poder viure aquestes dies de festa amb la màxima seguretat i prevenció.

A partir de dilluns 17 d’agost obrim inscripcions per poder apuntar-vos a tots els espectacles de la programació de Festa Major, així com per poder participar a les proves del Corremonts d’enguany. Us heu d’apuntar al formulari que trobareu a www.santceloni.cat/entradesfm per a cada activitats o espectacle al que vulgueu participar o anar.

Del Corremonts hi torbareu els formularis del Matí Boig Confitat (inscripcions del 17 al 25 d’agost), la Passejada de les Ermites i el Correxutes. Per la Donació de Sang, que aquest any també és puntuable, heu de reservar cita prèvia a aquest enllaç. El Correxutxes inclou diversos espectacles finals simultarnis el dia 6 de setembre, a les 6 de la tarda; si hi voleu anar, caldrà que escolliu a quin espectacle voleu anar, i inscriure-us. A més, si voleu que us donem la bossa de xutxes el dia de l’espectacle, caldrà que compreu el tiquet en línia a aquest enllaç -a partir de divendres 28 d’agost-.

Per a la resta de concerts i actes als quals cal inscripció prèvia, trobareu el seu formulari concret a www.santceloni.cat/entradesfm.

Més informació sobre les proves del Corremonts, a aquest enllaç.

 

Festa Major 2020 miniPrograma Festa Major 2020 (pdf)
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina