15/10/2018

L'Ajuntament treballa en la retirada d'una quinzena d'arbres caiguts per les pluges

Les pluges de les darreres hores han provocat la caiguda d'alguns arbres i branques en diversos punts del municipi, i alguns desperfectes a murs i terres. L'àrea de Territori treballa amb una llista de 15 actuacions per refer o retirar branques i arbres caiguts, entre elles, als voltants del Cementiri, a l'avinguda Verge del Puig o a les escoles Tordera i Pallerola. També es revisaran dos solars, al c. Germana Reyes i Josep Ma. Sert, i alguns desperfectes a les immediacions del carril bici.

En el moment d'escriure aquestes línies ja s'han retirat les branques caigudes del cedre del marge de la via del tren a l'av. Sant Ponç, i les del pi de la rotonda del c. Consolat de Mar, i estan en marxa altres quatre actuacions.

Els propers dies es valorarà si, degut a les condicions climatològiques d’aquests dies, hi ha algun arbre que s’hagi d’abatre per l’estat en què ha quedat, sobretot pel possible risc de caiguda, com podrien ser els pins de la rotonda del carrer Consolat de Mar que ja se n’ha abatut un.

Arbres caiguts pluges 14-10-18Arbres caiguts pluges 14-10-18Arbres caiguts pluges 14-10-18
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina