23/04/2018

Inscripcions obertes per la sortida cultural del 5 de maig a Sant Cugat, monestir i Celler modernista. Apunta-t'hi!

Monestir de Sant CugatNo us perdeu la nova Sortida Cultural organitzada per l'Ajuntament, una bona oportunitat de conèixer el patrimoni i la història del país. En aquesta ocasió anirem a Sant Cugat del Vallès. El 5 de maig farem un recorregut pel seu monestir, amb un claustre que conté capitells romànics magnífics i l'església gòtica, acabada el 1337. Visitarem també el Celler modernista, construït per Cèsar Martinell el 1921, amb una exposició que explica el procés de l'elaboració del vi.

La sortida és a les 9 del matí, a la plaça Comte del Montseny, i l'arribada a Sant Celoni està prevista cap a 2/4 de 2 del migdia. El preu total és de 13,5 €. Cal abonar 9,5 € pel viatge en autocar, que podeu pagar en el moment de la inscripció mitjançant targeta de crèdit a l'àrea de Cultura (Rectoria Vella). Els 4 € restants són per l'entrada i visita guiada al monestir i al celler, que es recolliran al mateix autocar.

Si us voleu apuntar, teniu tots els detalls a aquest enllaç per fer la inscripció i el pagament, o si necessiteu més informació, adreceu-vos a:

Àrea de Cultura (Rectoria Vella)
Tel. 93 864 12 13 (de 8 del matí a 3 de la tarda)
promocio.cultural@santceloni.cat

Les següents sortides seran Ripoll: el monestir i el Museu Etnogràfic (26 de maig) i Exili: Camp de Ribesaltes i Prada de Conflent (23 de juny). Trobareu el programa de sortides d'aquest trimestre al següent enllaç: Sortides culturals.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina