03/11/2017

Les V Jornades de la Memòria Històrica se centraran en la mobilització dels celonins al front durant la Guerra Civil espanyola

V Jornades Memòria Històrica 2017En el marc de les Festes de Sant Martí, el Grup de recerca de la Memòria Històrica de Sant Celoni, la Biblioteca de Sant Celoni l’Escorxador, l'Institut Baix Montseny, l'Escola Municipal de Música i l'Ajuntament de Sant Celoni organitzen una nova edició de les Jornades de la Memòria Històrica.

Les jornades d’enguany estan dedicades a la Guerra Civil al front, per completar la visió de l’any passat, que va tractar de la vida al poble en la reraguarda. Es parlarà del darrer gran front de la guerra a Catalunya, dels celonins voluntaris i militaritzats, i de les baixes que hi va haver.

Les activitats es desenvoluparan al llarg de la setmana del 10 al 17 de novembre, i inclouran diverses conferències, com ara la d'Eloi Vila i Marc Juan al voltant de la sèrie de TV3 "Trinxeres", presentacions de llibres, testimonis de celonins que ens narraran les seves vivències en primera persona, projeccions, etc. (consulteu Programa, en pdf)

 

V Jornades de la Memòria Històrica a Sant Celoni

Festes de Sant Martí 2017

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina