06/10/2016

Comença el cicle de Cinema Intantil en Català aquest dissabte a les 16.15 h a les sales Ocine

Octubre - Novembre 2016

El CINC és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

Les sales OCINE de l'Altrium projecten cada dissabte a les 16.15 h una pel·lícula doblada al català d'entre una selecció de les pel·lícules infantils més exitoses de la temporada, a un preu únic de 4,20 € (petits i grans).

 

Programació:

Cinema en català Zootròpolis

15 d'octubre
Zootròpolis

Les persones han estat substituïdes per animals en aquest món ideal que té tot el que tenia el món humà: animals que no s’estenen, animals nudistes, animals ràpids, animals lents...

Cinema en català Kung Fu Panda

22 d'octubre
Kung Fu Panda 3

En aquesta tercera part de la saga, en Po ha de fer front a dos reptes: un, d’origen sobrenatural; l’altre, molt proper, quan apareix un ós panda que diu que és el seu pare. O sigui, que té dos pares i una colla de parents que li recorden qui és.

Cinema en català Angry Birds

29 d'octubre
Angry Birds. La pel·lícula

En Red té unes celles molt gruixudes i tots els companys de colònia es riuen d’ell. Això el torna irritable i desconfiat, per això quan reben la visita d’un grup enorme de  porcs verds és el primer a veure que alguna cosa no va bé.

Cinema en català Buscant la Dory

5 de novembre
Buscant la Dory

La Dory és un peix amb una amnèsia gairebé total, que parla sola a la nit i no deixa dormir ningú. De cop, té alguns records que la impulsen viatjar per tota la costa de Califòrnia buscant la seva família.

Cinema en català Ice Age

12 de novembre
Ice Age. El gran cataclisme

L’obsessió de l’Scrat per trobar glans provoca que un asteroide vagi de dret cap a la Terra i amenaci l’edat de gel. En Sid, en Manny, en Diego i la resta de la colla intentaran impedir-ho. És que l’univers no va començar com ens ho havien explicat.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina