Divendres, 1 de juliol de 2016  -  7 h tarda

Sessió de contes familiar, L'home verd, a càrrec de La Fontana

Contes a la fresca

Durant els divendres de juliol des de la Biblioteca l’Escorxador us proposem quatre narracions de contes. Dues de les quatre propostes s’inclouen dins el Festival de narració oral De Fàbula, una per a adults i una per a públic familiar, en indrets del bosc propers a la Biblioteca. Aquest festival, organitzat per La Fontana activitats culturals a diversos municipis del Baix Montseny, pretén apropar la narració oral a la ciutadania i atorgar-li el valor que es mereix en el panorama cultural actual. El fil conductor que proposa el festival en aquesta edició és el conte de tradició oral, el retorn als orígens; així doncs, els narradors explicaran rondalles, llegendes o històries que vénen de temps immemorials i que moltes vegades s'han anat adaptant al llarg dels anys.

Contes a la fresca dins del Festival de narració oral De Fàbula al Baix Montseny. Sessió de contes familiar L’home verd, a càrrec de La Fontana.  
Sortida de la Biblioteca l’Escorxador i passejada fins al bosc, on s’explicarà el conte. El recorregut fins al bosc no és apte per cotxets.

  

Programació Estiu 2016

Programació Estiu 2016

Lloc: Biblioteca l'Escorxador
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina