Dissabte, 19 de desembre de 2015  -  11 h nit

Concert: Quartet to Three

Activitats de La Jaima Art

Quartet to ThreeQuartet to Three ha creat la seva música des d'un concepte d'improvisació lliure fins a adaptar progressivament formes de composició més sòlides. Algunes amb influències del jazz i altres més properes al rock i a la psicodèlia. La seva música també ens remet a les bandes setenteres, pel seu so i la seva forma d'obrir els temes a improvisacions tonals, en què de vegades el motiu de la cançó és només una excusa per descompondre-la.
Els membres del grup asseguren que comparteixen sovint la sala d'assaig amb els esperits psicodèlics i passatgers dels mestres d'aquella època, però no sabem si es tracta d'una fantasia (o, més ben dit, d'una al·lucinació), o si en realitat forma
part de certs rituals excèntrics que aquests músics practiquen. El resultat ha de ser una fruita estranya, encara que no prohibida.
Els seus temes són com viatges, amb el seu corresponent enlairament, les seves turbulències i el seu aterratge, després del qual els passatgers alleujats sempre aplaudeixen. Per a aquests quatre viatgers del tempo el més important és anar-se'n de viatge junts, en harmonia, sense pensar en etiquetes ni estils. El plaer de tocar, de viatjar no importa a on, sent el principal estar en l'aire, sense sòl on trepitjar i sostingut per la música. Sense peus.

Lloc: La Jaima Art
Adreça: c. Santiago Rusiñol, 10, 08470 Sant Celoni
Organitza: La Jaima Art
Preu: Taquilla Inversa
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina