25/06/2015

Èxit de participació i bon ambient als actes de la Flama, festa del solstici i revetlla de Sant Joan a Sant Celoni

Sant Celoni va gaudir de bon ambient i un gran èxit de participació als actes lligats a la Flama del Canigó, festa del Solstici i la revetlla de Sant Joan. Totes les entitats implicades i l'Ajuntament destaquen l'entesa i bona relació entre organització i assistents que va fer possible una festa reeixida.  

A 2/4 de 8 del vespre, a la plaça de la Vila van iniciar-se les sardanes amb la Cobla La Principal de l'Escala a l'espera de l'arribada de la Flama del Canigó que va sortir de la plaça de la Creu en cercavila amb els gegants de la Salle i de Sant Celoni, timbalers, gent de l'Erol, d'Òmnium i d'altres entitats. Un cop a la plaça, la Flama es va col·locar en un peveter al balcó de l'Ajuntament.

Més de 400 persones van sopar a la plaça ben servits per la Colla de Geganters, van gaudir dels balls del Solstici d'Estiu amb Bocs i Cabres, del Correfoc amb la Colla de Diables de Sant Celoni, cercavila i finalment concert amb La Banda del Coche Rojo i punxa-discs que va reunir més de 1.500 persones.

 

Flama del Canigó i RevetllaFlama del Canigó i Revetlla
Flama del Canigó i RevetllaFlama del Canigó i Revetlla
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina