23/01/2015

L'Escola bressol El Blauet escollida com a exemple d'educació en la igualtat per un reportatge de TVE

La periodista Montse Tejera entrevista a la directora en funcions de l'Escola bressol municipal
La periodista Montse Tejera entrevista a la directora en funcions de l'Escola bressol municipal
El programa “Para todos la 2” de Televisió Espanyola està preparant una tertúlia sota el títol “Educar en la igualdad” i volien recollir la importància de començar a educar en la igualtat des de les primeres edats. Després de fer una cerca al territori, han escollit l'Escola bressol municipal El Blauet perquè treballa des del seus inicis la coeducació a les aules i es defineix com a una escola coeducadora. Aquest matí han estat enregistrant a l'escola.

El Blauet parteix de la visió d'un infant que es construeix a si mateix, actiu, amb capacitats i en continua evolució; un infant que aprèn a partir de la seva pròpia acció en el món que l'envolta i en la interacció amb els seus iguals.

Segons explica la directora en funcions de l'Escola bressol municipal, Yolanda Valiente "per nosaltres coeducar significa educar conjuntament els infants –nens i nenes- al marge dels rols i estereotips que ens imposa la societat, comptant que totes les persones han de tenir les mateixes oportunitats sense diferències. Les nostres activitats estan pensades per acompanyar a l’infant en el seu desenvolupament global: eduquem en la igualtat des de la diferencia donant valor a les capacitats individuals de cada infant i a tot allò que pot aportar al conjunt per enriquir les experiències comunes."

El reportatge "Educar en la igualdad" s'emetrà dins la tertúlia del programa “Para todos la 2” el pròxim 29 de gener a les 12 del migdia aproximadament.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina