L'Actualitat del Baix Montseny ~ 18-02-2011 ~ pàg. 6
Tribuna oberta de Joan Lluís Rojas
El Periódico (versió digital) ~ 17-02-2011
El chef, con siete estrellas Michelin y dos locales en Asia, fuen en 1994 el primer triestrellado catalán
La Vanguardia (versió digital) ~ 17-02-2011
Opinió de José Antich, director de La Vanguardia.
El Periódico (versió digital) ~ 17-02-2011
La autopsia confirma que el cocinero murió por un infarto de miocardio mientras visitaba el restaurante que gestiona su hija
La Vanguardia (versió digital) ~ 17-02-2011 ~ pàg. 2
El mundo de la alta cocina pierde a Santi Santamaria, una de sus grandes figuras, que ayer falleció repentinamente en Singapur
L'Avui (versió digital) ~ 17-02-2011
L'Actualitat del Baix Montseny ~ 25-06-2010 ~ pàg. 7
El 9 nou ~ 21-06-2010 ~ pàg. 24
L'excuiner de l'Àbac s'incorpora al restaurant de Sant Celoni com a cap de cuina i codirector
L'Actualitat del Baix Montseny ~ 30-04-2010 ~ pàg. 4
El 9 nou ~ 18-12-2009 ~ pàg. 61
Aquesta és la màxima categoria que atorga la Guía Repsol