Serveis

L'accés a la biblioteca pública és gratuït i universal i hi trobaràs els recursos necessaris per accedir al coneixement. Per utilitzar els serveis que s'hi ofereixen és necessari disposar de carnet de biblioteca: sol·licita'l

El carnet és gratuït i es pot utilitzar a totes les biblioteques públiques de Catalunya. 

  • Quins serveis bàsics ofereix la Biblioteca l'Escorxador de Sant Celoni?

- Servei d'informació: el personal de la biblioteca t'ajudarà en la recerca de la informació que busques i t'assessorà sobre com i on localitzar-la. A més, com a centre de referència local, també hi trobaràs informació del municipi i el seu entorn.   

- Préstec de documents: pots endur-te a casa fins a 30 documents durant 30 dies. També pots fer reserves de documents de la biblioteca de Sant Celoni

- Préstec interbibliotecari: si necessites un document que no es troba a la biblioteca de Sant Celoni, podem sol·licitar que te'l portin: demana'ns-ho! 

- Internet i+: a la biblioteca trobaràs ordinadors amb accés a Internet i eines d'ofimàtica. També pots realitzar impressions dels treballs o consultes que realitzis: informa-te'n!  

- WI-FI: per connectar-te a la xarxa WI-FI de la Biblioteca necessites validar-te amb el número de carnet i el PIN que hi tinguis vinculat. (Necessites crear-te un nou PIN? Genera'l aquí!)


Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina