02/12/2020

Reunió dels regidors i regidores de Cultura del Baix Montseny amb l'objectiu de revitalitzar la Cultura al territori

reunió consellers cultura baix montsenyEls  regidors i regidores de Cultura del Baix Montseny han fet una trobada virtual amb l'objectiu de compartir estratègies per revitalitzar la Cultura al territori. La trobada també ha comptat amb la participació de Lluís Baulenas, secretari general del Departament de Cultura de la Generalitat que ha encoratjat als càrrecs electes a mantenir viva la Cultura malgrat les dificultats que estem vivint perquè la Cultura és essencial, motor econòmic i social i també és una eina curativa, de suport emocional i benestar.

Els regidors i regidores han parlat de les accions empreses per pal·liar les conseqüències que la pandèmia ha comportat per al món de la Cultura com els diferents censos d'artistes per donar a conèixer els artistes locals i promoure la seva contractació. Els regidors i regidores també han compartit les propostes per a les Cavalcades dels Reis i que Ses Majestats puguin arribar als diferents municipis del Baix Montseny complint totes les mesures sanitàries i els infants en puguin gaudir. També s'ha animat als municipis a programar actuacions de l'Orquestra del Baix Montseny, un dels projectes iniciats a l'anterior legislatura.

Els regidors i regidores ja s'han emplaçat a continuar compartint i avançant en les propostes de promoció de la Cultura del Baix Montseny en el marc del treball de la Comunitat de municipis del Baix Montseny.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina