Inici / Cultura / Festa Major de setembre / Correxutxes Confitat

El Correxutxes serà virtual i per poder-hi participar cal que us inscriviu. Els reptes els fareu des de casa, des del barri, amb la família, i hi podeu participar tots i totes, animeu-vos! Poden  participar nens i nenes a partir  de 3 anys d'edat.

 

REPTES VIRTUALS

Repte 1: Estimo Sant Celoni
Els nens i nenes han de fer fotografies de llocs d'interès de Sant Celoni, fauna i flora del Montseny i del Montnegre.... i penjarles a Instagram amb les etiquetes #correxutxes20senys i #correxutxes20negres. Cal que les fotos tinguin un element identificatiu dels Senys o dels Negres per tal de valorar-la. Es valorarà el número de fotos penjades i l'originalitat fins a dimecres 2 de setembre a les 12 h.

Repte 2: Em moc per la FM!
Els nens i nenes han de fer una coreografia per grups d'amics o familiars (màxim 10 persones) i penjar el video a Instagram amb les etiquetes #correxutxes20senys i #correxutxes20negres. Cal que els vídeos tinguin un element identificatiu dels Senys o dels Negres per tal de valorar-los. Es valorarà la quantitat de vídeos i la creativitat fins a dimecres 2 de setembre a les 12 h.

Repte 3: L'enigma
Quin equip resoldrà l'enigma que la Stra. Muntanyetes planteja? Senys o Negres?  Qui ho sàpiga que pengi la resposta  a Instagram amb les etiquetes #correxutxes20senys i #correxutxes20negres.  Es comptaran el número de respostes fins a dimecres 2 de setembre a les 12 h.

 

PUNTUACIÓ

Hi ha 3 proves, cada prova valdrà 0,5 punts.  En cas d'empat, 0,5 punt  per a cada colla.El resultat de les proves es dirà diumenge 6 de setembre a les  6 de la tarda a les diferents  pistes de barri:

  • Pista esportiva de Sant Ponç: animació infantil  amb Dani Caracola (inscripció).
  • Pista esportiva de les Borrelles: animació infantil  amb Jaume Barris (inscripció).
  • Pista esportiva de Sax Sala: animació infantil  amb Jordi Tonietti (inscripció).
  • Pista esportiva de les Illes Belles: animació infantil  amb Ramon Roma (inscripció).

Per assistir a aquests espectacles cal que reserveu la vostra entrada gratuïta (als enllaços anteriors, o a www.santceloni.cat/entradesfm) i que hi arribeu mitja hora abans que comenci per tal que puguem garantir les mesures sanitàries preventives. Si voleu la bossa de xuxes  (2 €) cal que la compreu a aquest enllaç o bé a la Paradeta.

A l'entrada del recinte els que hagueu comprat el tiquet de les xuxes us donarem la bossa  (cal presentar el document  justificatiu de la compra).

 

Tornar a la pàgina del Corremonts 2020

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina