Inici / Cultura / Festa Major de setembre / Concerts Festa Major 2019

Di-Versiones

30/08/2019
Pl. de la Vila

DI-VERSIONES és un grup divertit i esbojarrat que ens farà ballar i cantar "canciones del verano", intercal·lant  els himnes dels anys 60,70 i 80 amb les cançons dels últims anys. Di-versiones s'ha convertit en un grup estrella a les Festes Majors dels pobles per la seva energia i la bona vibració.

di-versiones

Dj Sendo

30/08/2019
Pl. de la Vila

DJ SENDO ha passat per un bon munt de sales, festes i festivals, sempre punxant estils des de la millor rumba catalana, remesclada amb reggae, ska, calypso, salsa, ritmes balkànics, i també ritmes electrònics com el drum amd bass, i dubstep entre altres. A les seves sessions dona a conèixer des de grups emergents fins als millors temes clàssics d'aquests etils tot plegat perquè la gent no pari de moure el cos. Garantia de bon rotllo i ballaruques.

Foto_DJSendo

Karaokes Band

31/08/2019
Pl. de la Biblioteca

KARAOKES BAND ens fara gaudir d'una gran nit interpretant en directe popurris dels grans èxits d'ahir i d'avui, sintonies de sèries i pel·lícules, amb una pantalla gran al fons de l'escenari que ens permetra seguir la lletra i cantar amb ells. Els més valents podran pujar a l'escenari a cantar alguna cançó acompanyats de la banda.

karaokes band

K*shmir

31/08/2019
Pl. de la Biblioteca

K*SHMIR és un grup de versions de la zona que ens fara un repertori del millor rock de tots els temps, Led Zeppelin, Janis Joplin o Rage Against the Machine, passant pels classics com Queen, The Police, Pink Floyd, Red Hot Chilli Peppers, The Machine, Nirvana o AC/DC.

k'shmir

Los 80 principales

06/09/2019
Escenari Gran - Espai Barraques

LOS 80 PRINCIPALES  són considerats un dels millors tributs als 80, farem amb ells un viatge musical on repassarem algunes de les millors cançons de la dècada: Queen, Pink Floyd, AC/DC, Dire Straits, El Último de la Fila, Tequila, Alaska... Un viatge en el temps que no ens deixarà indiferents.

los 80 principales

La Tribut FM

06/09/2019
Escenari Gran - Espai Barraques

LA TRIBUT FM amb el seu homenatge a tota la música festiva, de places i carrers dels Països Catalans, de Sopa de Cabra a Lax'n'busto, d'Oques Grasses a la Troba Kung-Fu o de Txarango a Dr. Prats, són només alguns dels més de 40 grups que passaran per l'escenari sense faltar-hi els hits més sonats a nivell internacional.

la tribut fm

Llum Pepa and the Beats

06/09/2019
Escenari Gran - Espai Barraques

LLUM PEPA AND THE BEATS l'última gran revelació de la prolífica escena del Baix Montseny. Un explosiu còctel de música surf, psicodèlia corrosiva i rock'n'roll primitiu a situar al costat de Bellrays o Sonics. Perill, frescor i actitud a prova de bales.

LLUM PEPA

Balkan Paradis Orchestra

07/09/2019
Escenari Gran - Espai Barraques

BALKAN PARADIS ORCHESTRA ha aportat un aire fresc i alegre al panorama de les fanfàrries del nostre país. Amb formacions, experiències i influències diverses pero compartint la passió per la tradició balcànica, aquestes onze dones transformen el gènere en un autèntic elixir de melodies tradicionals amb ritmes de tot el món, oferint un espectacle carregat d'alegria i festa.

Balkan PO

Búhos

07/09/2019
Escenari Gran - Espai Barraques

BÚHOS és sense cap mena de dubte el grup revelació del 2018, present i futur del panorama musical català, us presentem un dels grups festius de referència als Països Catalans, amb els seu últim disc "La gran vida" imbatible en els cims de les principals llistes d'èxit de la radiofórmula i també com un dels més reproduïts a Spotify i Youtube del país. 

buhos

Zeidun

07/09/2019
Escenari Gran - Espai Barraques

ZEIDUN estan actius des de 1998, genialitat poc políticament correcte, les seves melodies són delirants i contagioses i el seu encant incontestable. Zeidun no és una banda que existeixi o deixi d'existir, és quelcom que sorgeix i si tenim la sort de ser-hi quan els trobem dalt un escenari, és que som afortunats.

zeidun

Dr. Prats

08/09/2019
Escenari Gran - Espai Barraques

DR. PRATS ens venen a presentar el seu nou disc, un reflex perfecte del moment actual que viuen com a grup i també que vivim com a poble. Una aturada per mirar enrere i poder seguir endavant. Musicalment, aquest disc és una explosió festiva però diiferent a tot el que havien fet fins ara, un disc que explora una multitud d'estils sense cap prejudici. 

dr prats

Orquestra Sant Celoni

08/09/2019
Escenaria Gran - Espai Barraques

L'ORQUESTRA SANTC CELONI formada per Xavi Pasqual, Joan Pasqual, Albert Trabal, Núria Alfaras, Dani Farran, Mau Boada i Miquel Deulofeu ens aportaran festa i ball amb una dosi de pop folk balcano celoní que tancarà l'escenari fins l'any vinent a dalt de tot.

orquestra sant celoni

 

Espai de la Festa Major 2019

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina