13/11/2018

S'inicia el període de matrícula per cursar el graduat en ESO a distància a l'Escola d'Adults

Escola d'AdultsEls majors de 18 anys que vulguin treure's el curs de Graduat en Educació Secundària (GESO), ara tenen la possibilitat de cursar-lo a distància al Centre de Formació d'Adults Baix Montseny, com a centre de suport de l'Institut Obert de Catalunya (IOC).

Les matèries s'estructuren per mòduls trimestrals i hi ha un període d'inscripció abans de l'inici de cada trimestre. Es poden convalidar matèries per ensenyaments cursats i superats en altres estudis anteriors (EGB, ESO, FP, BUP i altres) o bé acreditar-los amb una prova que permetrà demostrar els coneixements requerits.

Aquest és el quart any que l'Escola d'Adults ofereix la possibilitat de cursar el GESO a distància, la qual cosa ha permès l'obtenció d'aquesta titulació bàsica a una setantena de persones que no podien fer el curs de forma presencial.

El període de matrícula és del 13 al 16 de novembre. Per formalitzar la matrícula, cal demanar una entrevista d'orientació a Sax Sala - Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny, presencialment (c. Montserrat, 28, de 9 a 14 h i de 16 a 20 h), per telèfon, al 938674175, o per correu electrònic, a cfadults@santceloni.cat.

Més informació en aquest fulletó i a la pàgina de l'IOC

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina