Inici   Cultura   Festa Major de setembre   Proves puntuables del Corremonts
Proves puntuables del Corremonts
Festa Major 2018

Les proves puntuables són:

1. Dóna sang per la Festa7. Marxa i passejada per les ermites
2. Correxarrups8. Sardana
3. Matí Boig9. Bicicletes
4. MontSenys i MontNegres pel món10. Correxutxes
5. Traginers11. Rucada
6. Ballem la Festa Major12. Estirada de corda

 

Segueix el marcador situat a Can Ramis, a aquest enllaç o a l'app de l'ajuntament. Dilluns 10 de setembre, al Fi de Festa s'emetrà el veredicte final del Corremonts. Guanyaran els SENYS? Guanyaran el NEGRES?

1- DÓNA SANG PER A LA FESTA
Divendres 31 d'agost, de 5 de la tarda a 9 del vespre i dissabte, 1 de setembre, de 10 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 9 del vespre, a Can Ramis. Pot donar sang qualsevol persona sana entre 18 i 65 anys que pesi més de 50 kg.
Puntuació:
0,5 punts als 100 primers donants de cada colla i 0,5 punts per cada 50 donants més. Només puntua qui ha pogut donar sang. Als nous donants i als donants de medul·la se'ls donarà 2 enganxines en lloc d'una.

2- CORREXARRUPS
Divendres 31 d'agost, a la una de la matinada a la plaça de la Vila Les colles aniran de cercavila pel  centre de la Vila, faran xarrups, ballaran amb la música de la xaranga i participaran a les noves proves  dirigides per Pep Callau & Cia Pepsicolen. A partir dels 14 anys. Xarrups amb i sense alcohol. Venda de tiquets a la Paradeta.
Puntuació:
4 proves; 0,5 punts per prova. En cas d'empat 0,5 punts per colla.

3- MATÍ BOIG
Dissabte 1 de setembre, a les 10 del matí a la Biblioteca l'Escorxador. Inscripcions del 20 al 26 d'agost a www.santceloni.cat/formularis.  Els grups poden ser entre 2 i 6 persones, com a mínim una ha de ser major d'edat.
Puntuació:
Modalitat participació: 1 punt, a la colla que tingui més participants que acabin totes les proves. Modalitat competició: 1 punt que es donarà al grup que faci més proves

4- MontSENYS i MontNEGRES PEL MÓN
Dissabte 1 de setembre, d'11 del matí a 1 del migdia a l'entrada de Can Ramis. Aquest any 2 categories: la Clàssica i la Revival (fotografia o selfie amb un dels personatges de la FM de Sant Celoni i...si no en tens cap, cap problema! Et disfresses d'un dels personatges i... clic!).
És important que a la fotografia surti el mocador de Senys o Negres. Les fotografies mida A4 o A5, amb el nom i el lloc al marge. 1 fotografia per persona i per categoria.
Puntuació:
 2 categories; 0,5 per la colla que presenti més fotografies amb diferència de 10. En cas d'empat 0,5 punts per colla. categoria revival: 0,5 punts per la imatge que obtingui més “m'agrada” disponible al Facebook de la Srta. Muntanyetes.

5- TRAGINERS
Dissabte 1 de setembre, a les 5 de la tarda a la plaça Cardenal Cisneros . 2 passades: la infantil es passaran pinyes i la general es passaran llenya.
Puntuació:
1 punt per cada passada que es donaran a la colla que es passi les pinyes o la llenya en menys temps. En cas d'empat 0,5 punts per colla.

6- BALLEM LA FESTA MAJOR
Aquesta Festa Major tenim un ball per a tu. El dilluns dia 3 de setembre a les 7 de la tarda a la plaça de la Vila, un cop hagi arribat la cercavila, el ballarem. Tenim una coreografia penjada a les xarxes de la Srta. Muntanyetes de la cançó “Fins que arribi l'alba” dels Catarres. Així, doncs, us l'heu d'aprendre pel dia 3 i, a més a més, molta atenció, perquè tenim nova prova puntuable: graveu un vídeo, amb un mínim de 6 persones, ballant la coreografia d'aquesta cançó, i el pengeu a les vostres xarxes socials (Facebook o Instagram) amb l'etiqueta #ballfmsantceloni2018 i etiqueteu la Srta. Muntanyetes.
Puntuació:
0,5 punts per la colla que tingui el vídeo amb més “m'agrada”. 0,5 punts per la colla que tingui els vídeos que mobilitzin més gent, els que siguin més originals i divertits. El termini per votar s'acaba dilluns 10 de setembre al migdia.

7- MARXA I PASSEJADA DE LES ERMITES
Dimarts 4 de setembre, a 2/4 de 8 la Marxa i a les 8 del vespre la Passejada de la plaça de la Vila. Amb sortida i arribada a la plaça de la Vila. I a l'acabar... per qui en tingui ganes, remullada final! Recollida dels dorsals a la Paradeta.
Marxa: per qui vol córrer uns 10 km Passejada: caminada que passa prop de l'ermita de Sant Ponç, la de Sant Martí de Pertegàs, de la Mare de Déu del Puig i per l'església de Sant Martí.
Puntuació:
Modalitat Passejada: 1 punt per la participació de més MontSENYS o MontNEGRES amb diferència de 10. Modalitat Marxa: 1 punts per a la colla que classifiqui primer 3 homes i 3 dones conjuntament. Si hi ha empat, 0,5 punts per colla

8- SARDANA
Dissabte 8 de setembre, a les 12 del migdia a la plaça de l'Església. Durant la ballada, aproximadament a 3/4 d'1, es farà una rotllana de Senys i una de Negres.
Puntuació:
1 punt per la rotllana més gran amb diferència de 10. En cas d'empat, 0,5 punts per colla.

9- BICICLETES
Diumenge 9 de setembre, a les 11 del matí al carre Joan Maragall (les Borrelles). 2 recorreguts: menors de 6 anys acompanyats i per als més grans. Imprescindible portar el casc.
Puntuació:
1 punt per qui tingui més participants amb diferència de 10. En cas d'empat, 0,5 punts per colla.

10- CORREXUTXES
Diumenge 9 de setembre, a les 5 de la tarda al carrer Esteve Cardelús (costat del Pavelló Municipal d'Esports). Nens i nenes a partir de 3 anys d'edat. Cal portar posat el mocador i l'adhesiu comprat a la Paradeta enganxat en un lloc visible.
Prova 1: Circuit pista americana. Superar una sèrie d'obstacles. Els 20 primers senys o negres que arribin a la meta determinaran l'equip guanyador. Prova 2: A rebentar globus!. Amb un globus inflat i lligat a cada turmell, cada equip intentarà rebentar els globus de l'altre. Guanya l'equip que en 3 minuts hagi conservat més globus. Prova 3: Mòmies. Guanya l'equip que en un termini de
3 minuts hagi embolicat amb paper higiènic més senys i negres.
Puntuació:
Hi ha 3 proves, cada prova valdrà 0,5 punts. En cas d'empat, 0,5 punt per colla.

11- RUCADA
Dilluns 10 de setembre, a les 11 del matí al passeig 11 de Setembre (costat Pavelló Municipal d'Esports). Equips de 2 persones, majors de 18 anys. Inscripcions el mateix dia. Abans de la Rucada, a les 10 del matí, la mainada, acompanyada dels pares, podrà fer voltes damunt dels rucs.
Puntuació:
0,5 punts per cada sèrie (3 sèries de 5 curses cadascuna)

12- ESTIRADA DE CORDA
Dilluns 10 de setembre, a les 7 de la tarda al carrer Girona (Illes Belles) Imprescindible portar guants, sabates tancades i el mocador.
Puntuació:
0,5 punts per a cada categoria: infantil, juvenil, dones i homes. En cas d'empat en alguna de les categories es farà una nova estirada.

 

Espai de la Festa Major de setembre 2018

 
Imprimir Versió per imprimirCompartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat