08/06/2017

L'equip de veterans d'Hoquei patins celoní es classifica per la Final Four que es jugarà aquest cap de setmana a Sant Celoni

veterans A CP Sant CeloniPer primera vegada a la seva història, l'equip de Veterans A del Club Patí Sant Celoni s'ha classificat per la Final Four de l'Old League d'hoquei patins, la lliga de Catalunya de veterans, que aquest any es disputarà precisament a la pista municipal de Sant Celoni els dies 9 i 10 de juny.

L'equip, format íntegrament per jugadors procedents de les categories inferiors del Club, ha realitzat una excel·lent temporada i ha finalitzat en segona posició de la classificació en la fase regular, per darrere del totpoderós F.C. Barcelona, i com a equip menys golejat.

L'equip celoní ja ha estat a prop de disputar la Final Four en temporades anteriors, però el premi a la seva constància ha arribat aquest any, en el què la fase final es jugarà a casa. Jugarà la segona semifinal contra el Mollet HC el divendres 9 de juny a la pista coberta del Camp Municipal d'Esports, a les 22.30h. Animem a tothom a que vingui a donar suport a l'equip de la vila, per tal que es pugui plantar a la final que es jugarà l'endemà, dissabte 10 de juny.

Ànims, i a guanyar, campions!

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina