Inici / Cultura / Festa Major de setembre / Fes-te voluntari de la Festa Major!

Fem Festa! #FM2017

Tret de sortida Festa Major 2017Tens idees i propostes per a la FM 2017? Et ve de gust compartir-les? Vols col·laborar en l'organització de la Festa? Doncs participa en les comissions de treball i/o fes-te voluntari de la Festa Major! Volem fer una Festa Major de tothom i per a tothom amb més activitats i noves propostes i per això necessitem el teu granet de sorra.

Com pots col·laborar?

  • Aportant suggeriments i idees per fer una nova activitat o propostes per a una prova de correxutxes, correxarrups, etc.: cliqueu aquí
  • Participant en una comissió de treball: joves, infantil-correxutxes i mati boig
  • Col·laborant en l'organització d'alguna activitat durant els dies de la Festa Major

 

Comissions de treball:

Hi ha tres comissions de treball en les quals pots participar: joves, infantil-correxutxes, matí boig.

Joves:

  • Quin és l'objectiu de la comissió? dissenyar proves puntuables pel Corremonts o altres activitats destinades a joves de 16 a 25 anys.  
  • La primera reunió serà el dijous 25 de maig, a les 7 de la tarda, a la Rectoria Vella.

Infantil–correxutxes:

  • Quin és l'objectiu de la comissió? dissenyar proves puntuables pel correxutxes (per a infants de 3 a 12 anys) i valorar i proposar activitats de la Festa Major adreçades al públic familiar.
  • Les reunions seran: dimecres 31 de maig i 14 de juny, a les 7 de la tarda, a la Rectoria Vella

Matí Boig:

  • Quin és l'objectiu de la comissió? dissenyar les proves de l'activitat del Mati Boig i col·laborar en l'organització de l'activitat.
  • La primera reunió serà el dimarts 30 de maig, a les 7 de la tarda, a la Rectoria Vella

Si vols rebre informació per participar en alguna d'aquestes comissions pots enviar un missatge al telèfon 680451551 o a cultura@santceloni.cat. Si us voleu apuntar a alguna d'aquestes comissions, ompliu aquest formulari.

 

També et pots fer voluntari de la FM

En l'organització i gestió de la Festa Major hi col·laboren moltes entitats del municipi però algunes activitats necessiten el suport de voluntaris per garantir el bon funcionament de la Festa Major. Necessitem 100 voluntaris per a 10 activitats de la FM!

Les persones que vulguin fer més gran la FM podran col·laborar en el correxarrups, cercavila amb entitats i Pocafarra, passejada i cursa d'ermites, passaejada de patins i patinets, traginers, matí boig, sardana puntuable, mercat de l'intercanvi, bicicletada, correxutxes.

Els voluntaris col·laboraran fent tasques diverses: controlar proves i material, marcant circuits, distribuir aigua en les passejades i cercaviles, servint begudes al correxarrups, fent recompte de persones en diferents proves, classificar joguines... entre d'altres.

Consulteu totes les activitats a les que us podeu apuntar a aquest enllaç. Per participar com a voluntaris apunteu-vos amb aquest formulari.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina