20/12/2016

Sant Celoni acull la fase classificatòria per participar al Campionat del Món de Ping Pong

Campionat Món Ping PongSant Celoni acull la fase classificatòria de l'estat espanyol per anar a la final del Campionat del Món de Ping Pong. La jornada se celebrarà el proper dissabte, 24 de desembre, al pavelló 11 de Setembre, a partir de les 9.30 h, i el guanyador es classificarà automàticament per la ronda final, que tindrà lloc els dies 28 i 29 de gener de 2017 al Alexander Palace, a Londres.

El Campionat es va celebrar l'any passat a Barcelona i enguany ha estat possible a Sant Celoni gràcies a la predisposició dels components del Club Tennis Taula Sant Celoni, segons declaracions de Valentí Iglesias, que és qui organitza la ronda classificatòria. El Campionat del Món de Ping Pong (WCPP) és un campionat alternatiu que no pertany a la Federació i que està agafant molta popularitat envers els esportistes i aficionats al ping pong: ofereix regles pròpies, té una pala diferent, i és un campionat obert a tothom, sense discriminació de gènere o edat, on tothom pot posar-se a prova i ser protagonista d'un combat molt espectacular i vistós.

Si esteu interessats en participar, us heu d'inscriure abans de divendres, 23 de desembre mitjançant correu electrònic a 100x100pingpong@gmail.com o trucant al 610 523 504. El preu de la inscripció és de 15 €.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina