02/11/2016

Busquem persones que vulguin participar en una activitat contra la violència de gènere

Cartell crida col·laboradoresEl 25 de novembre és el Dia Internacional per l'eliminació de la violència de gènere. Per commemorar-lo, la PIEG (Plataforma d'Iniciatives per l'Equitat entre Gèneres) prepara una acció-performance reivindicativa que es durà a terme el dissabte 26 de novembre a les 18 h. al tram del carrer Major entre la plaça de l'Església i la plaça de la Vila.

L'acció, sota el lema Trenquem el silenci. Tothom pot dir NO, precisa la col·laboració de quantes persones vulguin participar: àvies, avis, dones, homes, petits i grans. Si voleu més informació o us voleu apuntar, truqueu al 676 44 42 82 (Isabel). El dia 10 a les 18 h farem una reunió a Can Ramis, en la què us explicarem els detalls de l'acció. Us esperem a tots i totes!

La PIEG és un grup de persones a títol individual i representants de l'ajuntament i de diferents entitats de Sant Celoni i la Batllòria que es reuneix periòdicament per tal de reflexionar sobre la manca d'equitat entre homes i dones i per proposar iniciatives per trencar-la tant com sigui possible. Més informació, a aquest enllaç.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina