05/08/2016

En Pocafarra, el personatge de la Festa Major 2016, es presenta oficialment. Segueix-lo a les xarxes socials!

Pocafarra

En Pocafarra, el personatge de La Festa Major de setembre, es presenta oficialment amb un nou aspecte i actitud! En el primer d'una sèrie de vídeos de preparació de la Festa Major, podeu veure com en Pocafarra és assessorat per la seva cosina Srta. Muntanyetes, i el seu oncle Sr. Monts i el Baró de Pam i Mig, que insisteixen i empaiten al seu díscol successor per fer-lo canviar d'aspecte. el resultat final no apareix al vídeo, però a les xarxes socials d'en Pocafarra ja podreu veure el seu nou aspecte al perfil. Per tant, us convidem des d'ara a que el seguiu a Facebook (Pocafarra), a Twitter (@Pocafarra), a Instagram (@Pocafarra) i a Youtube (Pocafarra).

El personatge està interpretat pel jove celoní Bernat Fugarolas i va ser escollit el passat mes de maig, segons el jurat, per ser "un bon comunicador que va fer arribar el seu missatge al públic d'una manera clara, entenedora i amb un to de veu adequat". Així mateix, també s'ha valorat l'experiència que té la persona escollida, el seu bagatge professional i les possibilitats d'adaptació que pot plantejar el personatge en funció dels actes i públic a dinamitzar.

En Pocafarra, nascut de la part més fosca i tètrica de la Festa Major, és cosí de la Muntanyetes i ovella negra de la família. És un personatge trapella, poca-solta i alhora divertit... que pot esdevenir un bon contrapunt a la gresca, xerinola i ganes de passar-ho bé. Encara està una mica enfadat perquè ell només volia robar el pregó per estar tranquil, però ara haurà de pair que és el personatge de la festa a Sant Celoni. Tot i no ser un personatge inèdit, perquè ha tingut alguna intervenció puntual en alguna festa anterior, s'ha valorat perquè aporta un punt diferent al què han estat els personatges de la Festa Major de setembre.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina