Dijous, 28 de juliol de 2016  -  10 h nit

Cinema documental amb Koastal Forest: Himalaiaski i Les quatre estacions del Montseny

Dijous a la fresca!

Estacions del MontsenyVisionat de dos documentals Himalaiaski i Les quatre estacions del Montseny, produiïts per Koastal Forest.
Himalaiaski es va realitzar durant l’any 2015, quan, un grup format per quatre persones de la productora Koastal Forest va anar a la vall del Langtang (Himàlaia) per gravat un documental d'esquí de muntanya i bicicleta. Amb ells també hi va viatjar el reconegut alpinista Jordi Tosas que els va fer de guia de muntanya. Justament el documental es va publicar per commemorar el segon aniversari del terratrèmol del Nepal i es dóna la circumstància que Jordi Tosas, justament després del terratrèmol del Nepal, va anar a la vall de Langtang a fer tasques de voluntariat i rescat amb Kilian Jornet i algunes de les imatges que surten en el documental Himalaiaski les van cedir a la pel·lícula Langtang que va estrenar després Kilian Jornet.
Les quatre estacions dels Montseny és un documental de la mateixa productora on es mostra la bonica vall de Santa Fe del Montseny en totes les seves estacions de l’any. Diferents personatges que realitzen activitats en el parc ens explicaran el seu punt de vista de cada època. En el moment de publicar aquestes línies el documental encara no està enllestit, així que si veniu dijous 28 de juliol a veure’l... serà la seva estrena.

En cas de pluja, es farà al Teatre Ateneu.

 

Programació Estiu 2016

Programació Estiu 2016

Lloc: Plaça Rafael Ferrer (Sant Ponç)
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina