Dissabte, 28 de maig de 2016  -  2 h tarda

Tàndem Barcelona-Sarajevo: Superant foscors

Arribada a Sant Celoni i botifarrada popular

Tàndem Barcelona-Sarajevo

Els celonins Xavi Manso i Joan Josep Artero viatjaran en tàndem de Barcelona a Sarajevo en un projecte de compromís amb Bòsnia i amb la integració de persones amb discapacitat que han anomenat Tàndem Barcelona-Sarajevo. Superant foscors. Aquest projecte compta amb la participació i col·laboració de persones, entitats i institucions, entre les quals l'Ajuntament de Sant Celoni.

Joan Josep Artero, de 63 anys, amb una discapacitat visual des de fa 15 anys, i al costat de Xavi Manso que farà de guia, pedalaran 2.200 quilòmetres de carreteres de 6 països en 15 dies, fent una mitjana de 150 quilòmetres al dia. Sortiran de la plaça Sant Jaume de Barcelona aquest dissabte 28 de maig. A les 11 del matí es farà la lectura d'un manifest al costat de les autoritats municipals, de l'alcalde de Sant Celoni i sortida cap a Sant Celoni acompanyats d'uns 200 ciclistes de diferents clubs ciclistes, de l'ONCE, i el mateix alcalde Francesc Deulofeu. Cap a les 2 del migdia està prevista l'arribada i benvinguda al municipi, a la plaça de la Vila, amb una botifarrada popular.

El dia 10 de juny arribaran a Srebrenica des d'on els acompanyaran diferents esportistes dels clubs ciclistes de Bòsnia fins arribar a Sarajevo el dia 11 de juny de 2016 on els rebran les institucions de la ciutat, juntament amb el representant de la Fundació Districte 11-Sarajevo, en Jasmin Grebric, l'esportista bosnià que al 2015 va realitzar el trajecte entre Sarajevo i Barcelona en bicicleta.

Lloc: Plaça de la Vila
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina