08/04/2016

Tret de sortida de la Festa Major 2016

El 6 d’abril, a la sala Bernat Martorell de can Ramis, unes quaranta persones,  representants d’entitats del municipi, de senys i negres i de l’ajuntament de Sant Celoni es varen reunir per van donar el tret de sortida a la Festa Major 2016.

Durant la reunió es va comentar que aquests darrers mesos una comissió de seguiment, integrada per quinze persones d’àmbits diversos, ha estat fent un primer treball, escalfant motors, concretant quins temes es volen reforçar de la FM 2016 (noves activitats, especialment per als joves; engrescar a participar abans i durant la festa, nous aires en el personatge de la FM, primera estructura del programa d’actes...). En definitiva, s’ha fet  un primer esbós tenint en compte la revisió de la passada Festa Major i recuperant allò que s’havia dit en el procés participatiu que es va dur a terme l’any passat.

També es va fer un tast d’algunes novetats com:

·         La Festa Major s’iniciarà el divendres 26 d’agost i acabarà amb el fi de festa del dilluns 5 de setembre. Cada dia hi haurà activitats diverses i el plat fort serà del 2 al 5 de setembre.

·         S’ha iniciat el concurs per trobar el nou personatge de la FM.

·         Un grup de joves ha posat fil a l‘agulla al disseny de noves propostes com el Holli Colours, la gimcana guarra, la xocolata amb xurros després de la nit de barraques...

·         Nou espai de concerts i barraques

·         Alguns dels actes més emblemàtics  de la festa canvien de dia: l’arrossada es passarà a dissabte al migdia, la rucada a dilluns tarda, les bicicletes a diumenge al matí i la trobada de gegants i el correfoc dissabte tarda - nit. Aquesta sacsejada permetrà donar aires nous a la festa.

·         El pregó serà un plat fort de la festa, amb la presentació de la nova Orquestra del Baix Montseny

·         Ja es disposa de la programació de concerts (amb DJ, ASPENCAT, ANIMAL, entre d’altres)  i s’estan dinamitzant les propostes del segon escenari.

Durant la reunió,  tothom va coincidir que per fer més gran la Festa Major,  convé la participació i implicació de tothom i per això s’inicia una campanya per recollir propostes i suggeriments i per engrescar a fer-se voluntari de la FM. Un grup de treball ja s’ha posat les piles per transmetre la il·lusió, les ganes...   

 

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina