Inici / Cultura / Oficina de Català / CINC - Cinema Infantil en Català

Febrer - Març 2016

El CINC és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

Les sales OCINE de l'Altrium projecten cada dissabte a les 16.15 h una pel·lícula doblada al català d'entre una selecció de les pel·lícules infantils més exitoses de la temporada, a un preu únic de 4,20 € (petits i grans).

Programació:

Del revés

20 de febrer
Del revés

Tothom coneix la ment humana, però ningú no l’ha vist per dins. Joia, Tristesa, Fàstic, Ira, Por, Records; tot és dins del cap de la Rily, que té 11 anys i està força afectada pel canvi de residència. És clar que no tothom ho nota.

Home

27 de febrer
Home: Llar, dolça llar

L'aventura comença quan una raça alienígena arriba a la Terra buscant una nova llar. Els Boov recol·loquen tots els habitants de les ciutats i es dediquen a reorganitzar el planeta. Tip, una noia molt decidida que s'ha vist separada de la seva mare amb l'arribada dels Boov, és l'única humana que no ha estat reubicada. La casualitat fa que es trobi amb l'Oh, un Boov desterrat.

Atrapa la bandera

5 de març
Atrapa la bandera

Un milionari texà vol colonitzar la Lluna i explotar tots els seus recursos. Mike Goldwing, un nen de 12 anys, farà tot el possible per parar-lo juntament amb la seva xicota, el seu avi i un camaleó robotitzat.

Hotel Transsilvània 2

12 de març
Hotel Transsilvània 2

Les coses han canviat a l'Hotel Transsilvània des del casament de Mavis, la filla de Dràcula, i Jonathan, un humà. Ara, l'hotel, que havia estat el refugi dels monstres, també accepta hostes humans. La gran preocupació de l'avi vampir és saber si el seu nét Dennis ha sortit humà o vampir. El nen ja té cinc anys i encara no li han sortit els ullals.

Charlie Brown i Snoopy

19 de març
Charlie Brown i Snoopy

Pel·lícula basada en els còmics de Charles Schulz Peanuts, coneguts fora dels Estats Units per alguns dels seus personatges, com ara Snoopy o Charlie Brown. El film narra les aventures de Snoopy, que somia ser un gran aviador per enfrontar-se al seu enemic, el Baró Roig; Charlie Brown vol impressionar una nena nova al ball de l’escola.

 

Cartell Programació de Cinema Infantil en Català, febrer - març 2016

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina