Dissabte, 6 de febrer de 2016  -  1/4 de 9 matí

Excursió cultural a Girona

Associació de Veïns de Can Coll

Excursió Girona Can CollL'Associació de Veïns de Can Coll, dins del nostre programa cultural "Coneix i Gaudeix", convida a socis, veïns, amics i coneguts a l'excursió cultural a Girona.

El Barri Vell de Girona és considerat el centre històric de la ciutat, delimitat per la muralla medieval, una part de la qual va ser enderrocada al segle XIX, i és on trobem els punts més importants d'interès històric i cultural de la ciutat. Les cases sobre el riu Onyar són un espectacle del que s'ha de disfrutar des d'un dels ponts que travessen el riu, i que ens apropen al call. Un cop endinsats al call jueu, un dels més ben conservats d'Espanya, podem disfrutar del llegat històric de la ciutat, deixant-se perdre per els carrerons estrets i les escalinates dretes, descobrint racons, jardins, monuments i esglésies, entre pas i pas.

Programa:

  • 8.15 h: Punt de trobada a Sant Celoni: Estació de Renfe. Viatjarem en tren fins a Girona. Cadascú es pagarà el seu propi bitllet.
  • 9.05 h: Estació de Renfe a Girona: les persones que vulguin viatjar en cotxe o visquin a Girona, el punt de trobada serà l'estació de Renfe de Girona. Es recomana dur calçat còmode i una mica d'esmorzar.
  • 9.30 h: Comença el recorregut amb guia per el casc antic de Girona, amb entrada a la Catedral (amb audioguia) i punts importants d´ínterès històric i cultural.
  • 14.30 h: Dinar en Restaurant de Girona. L'Argadà “Braseria de Girona”.
  • 16 h: Tertúlia de sobretaula sobre els llocs visitats.
  • 18 h: Arribada a Sant Celoni.

El preu total és 25€. Inclou: entrada a la Catedral i el dinar al restaurant. Reserves: 639784839 / 669499381. Últim dia de reserves, 01-02-2016.

Més informació:
avcancoll@gmail.com
www.facebook.com/CanColl.AV
www.santceloni.cat/entitats/aavvcancoll

Lloc: Estació Renfe
Organitza: Associació de Veïs de Can Coll
Preu: 25 €
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina