Dimarts, 22 de desembre de 2015  -  7 h tarda

Presentació dels llibres fotogràfics de Mariano Pagès i Àlex Alonso

Presentació dels llibres fotogràfics Estels, Ermites i Esglesioles del Montnegre i el Corredor, de Mariano Pagès, i Fotografiar setas con Àlex Alonso, d’Àlex Alonso.

Darrerament s’ha editat dos nous llibres de fotografia vinculats a Sant Celoni i a la comarca. Un està dedicat a les fotografies nocturnes d’esglésies i l’altre al món dels bolets. Els autors són dos baixmontsenyencs ben coneguts per la seva trajectòria en el terreny de les imatges: Mariano Pagès i Àlex Alonso. Tant l’un com l’altre han autoeditat els llibres amb el suport del micromecenatge. Es tracta d’Estels, Ermites i Esglesioles del Montnegre i el Corredor, de Mariano Pagès, que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Celoni i de Fotografiar setas con Alex Alonso.

Els dos llibres es presentaran conjuntament a la Sala Bernat Martorell de Can Ramis el dimarts 22 de desembre a 2/4 de 8 del vespre. A més, les imatges d’Estels, Ermites i Esglesioles del Montnegre i el Corredor es mostraran a la Rectoria Vella entre el 23 de gener i el 13 de març del 2016.


Tapa llibre MontnegreTapa llibre fotografia


 

Lloc: Sala Bernat Martorell de Can Ramis
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina