Dissabte, 20 de febrer de 2016  -  11 h nit

Música folklòrica: Basarab

Activitats de La Jaima Art

Música folklòrica: BasaraBasarab és un projecte que ve del folklore que es produeix en el territori que queda comprès entre els rius Nistru i Prut, i que s'anomena Basarab. Aquest territori situat a l'est d'Europa entre Romania i Ucraïna és l'actual República de Moldàvia. És una zona on des de l'antiguitat han conviscut moltes ètnies diferents, i com a resultat s'ha barrejat la cultura autòctona (floklore romanès) amb les cultures sobrevingudes (folklores com el grec, jueu, búlgar, turc, gitano, rus, ucraïnès i polonès).
Aquest projecte comprèn tots els estils de música folklòrica de la regió (klezmer, gypsy, balcànic). Basabab és una orquestra que té la seva seu a Barcelona, ofereix música d'autor composta per Anatol Eremciuc, fundador de l'orquestra.
Els músics de l'orquestra Basabab són tots músics professionals amb una llarga trajectòria musical. L'objectiu d'aquest projecte és difondre el folklore i donar a conèixer tots els matisos d'aquests estils musicals. Els entorns més adequats per gaudir d'aquesta música són els festivals de músiques del món, concerts i festes tradicionals.

Lloc: La Jaima Art
Adreça: c. Santiago Rusiñol, 10, 08470 Sant Celoni
Organitza: La Jaima Art
Preu: Taquilla Inversa
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina