Diumenge, 22 de novembre de 2015  -  12 h migdia

Manifest 2015 del món de l´esport. Dia Mundial per a l´eliminació violència gènere envers les dones

Un nou any, des de la Secretaria General de l´Esport s´ha posat en marxa l´adhesió al Manifest Institucional i del món de l´Esport amb motiu del Dia Mundial per a l´eliminació de la violència envers les dones el proper 25 de novembre. La seva difusió forma part de les actuacions emmarcades en el “Programa Dones i Esports 2014-2016”.

La Federació Catalana de Voleibol ha aprofitat el ressò del món de l´esport per posar el seu gra de sorra per sensibilitzar la societat per sumar esforços per lluitar plegats contra la violència masclista i eradicar-la, adherint-se al Manifest per l´eradicació de la violència de gènere, conscienciant també als més de 90 clubs catalans a adherir-se.

Des de la Secretaria General de l´Esport s´ha fet arribar el manifest institucional i el document d´adhesió a les entitats d´esport federat, esport escolar, esport universitari i organismes dedicats a la formació esportiva, entre d´altres, per tal d´aconseguir el màxim nombre d´adhesions i difusió.
Amb l´adhesió al manifest, el món de l´esport declara que vol “aixecar la veu, ferma, alta i clara per denunciar la vulneració constant dels drets humans que suposa la violència contra les dones.

http://dones.gencat.cat/web/.content/04_temes/docs/manifest25n.pdf

Lloc: Centre Municipal d'Esports Sot de les Granotes
Organitza: Vòlei Sant Celoni
Preu: gratuit
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina