Dissabte, 14 de novembre de 2015  -  8 h vespre

Teatre: Noies de calendari, amb Rebrot Teatre

Programació A l'Ateneu octubre-desembre 2015

Noies del calendariMaria Marsol (direcció)
Marta Albert, Pilar Martí, Martina Muntasell, Enriqueta Nicolau, Helena Novell, Marta Perdigó, Glòria Trunas, Teresa Deulofeu, Carme Rodríguez, Sara Torras, Albert Tallet, Xavier Vulart, Joaquim Motger, Sergi Àngel (actors)

Noies de Calendari, una història real...

Un grup d'amigues una mica esbojarrades, membres de la típica associació de dones angleses d'un petit poble de la Vall de Yorkshire, decideixen fer un calendari benèfic diferent al dels altres anys. Volen fer un homenatge al marit d'una d'elles, mort de leucèmia l'any anterior. Per aquest motiu estan disposades a posar nues per recaptar diners, per comprar un sofà per la sala d'espera dels malats oncològics de l'Hospital.

La versió teatral de Noies de calendari és la demostració fefaent de com, d'un drama personal, se'n pot extreure un registre de comèdia, un espectacle que et fa sentir millor amb la vida de com et senties abans d'entrar al teatre.

Rebrot teatre, com les dones de Yorkshire, hem fet també un calendari físic amb totes les actrius, amb la finalitat de vendre'l i així, com elles, recaptar diners per una bona causa: Tenim molt clar, que com elles, destinarem els diners recaptats a la lluita contra el càncer.

 


Venda d'entrades: Al telèfon 608.63.88.82 del 2 al 13 de novembre d'11 del matí a 1 del migdia i de 5 a 7 de la tarda. A la Plaça de la Vila (Fira d'Artesania de les Festes de Sant Martí) els dies 7 i 8 de novembre. A les taquilles del teatre, una hora abans de l'espectacle.

 

Programació a l'Ateneu, octubre-desembre 2015

Programa (pdf)

Festes de Sant Martí 2015

Lloc: Teatre Municipal Ateneu, Sala Gran
Durada: 120 min.
Organitza: Rebrot Teatre
Preu: 8 €
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina