Dissabte, 11 d'abril de 2015  -  2/4 d'11 matí

Taller de Cuina de Primavera. Fetge i vesícula biliar

Curs de cuina macrobiòtica-terapèutica 2015

Amb les manus - L'EixamLa Primavera es relaciona amb el fetge i la vesícula biliar. Un òrgan i una víscera que tenen un paper clau en la depuració de la sang i en el metabolisme dels greixos.

Se sap, des de de l'antiguitat, que un fetge sa ens permet tenir una bona capacitat de planificació, som àgils i ens ajuda a tenir les idees clares. I si la nostra sang està saturada de toxines, estarem cansats i la nostra visió del món serà més confusa. Del benestar del fetge també depèn els ulls, la vista, els tendons i les articulacions

Ha arribat el moment d'obrir, netejar i depurar. De donar una bona embranzida a tots els teus projectes, somnis i objectius de forma assertiva i organitzada. La cuina macrobiòtica et pot acompanyar i ajudar en aquesta etapa.

El proper taller del curs de cuina macrobiòtica - terapèutica explicarem que aliments hem d'evitar i quins hem de potenciar, així com fer la depuració primaveral sense manques nutricionals ni afectives i quins són els mètodes culinaris més d'adequats a emprar per cuinar de forma intel·ligent. Tot això de forma molt pràctica i amena, gaudint de plats i postres delicioses que et faran pensar que depurar així dóna gust.

Les inscripcions són obertes fins el DIJOUS 09 DE ABRIL.

L' aportació es de 35 euros. Cal portar devantal i 3 carmanyoles.

Reserves i més informació: macroseny@gmail.com. Tel.630 282 780

Places limitades a 10 persones.

A càrrec d'Alf Mota
MacroSeny - Cuina amb Cor i Seny
www.macroseny.com

Lloc: Carrer Major, 179
Organitza: MacroSeny - Cuina amb Cor i Seny
Preu: 35 €
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina