Dijous, 30 d'abril de 2015  -  7 h tarda

La cuina dels vallesans: receptes i productes de la terra, de Pep Salsetes

Presentació del llibre a càrrec de l'autor

la cuina dels vallesansSETMANA LITERÀRIA

Presentació del llibre La cuina dels vallesans: receptes i productes de la terra, de Pep Salsetes, a càrrec de l'autor.

Per als qui diguin "un altre llibre de cuina", s'equivoquen, aquesta publicació vol ser diferent. La majoria s'escriuen davant l'ordinador, però aquesta ha sorgit d'entrevistes fetes a persones generoses dels seus coneixements, de la majoria de poblacions vallesanes. Els vallesans, formats amb aquesta barreja de tradicions, productes, paisatge i cuina, fan que la comarca, en temes d'alimentació, sigui una de les capdavanteres de Catalunya. 

Amb la col·laboració de la llibreria Alguer 7

 

 

sabors literaris 2015 Menús i restaurants dels Sabors Literaris 2015

Programa Sabors Literaris 2015

Lloc: Biblioteca l'Escorxador
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina