20/03/2015

Del 25 al 30 de març, inscripcions a la sortida cultural al Palau Güell de Barcelona organitzada per l'Ajuntament

La sortida tindrà lloc el dissabte 18 d'abril i té un preu de 17 euros

Palau GüellDel 25 al 30 de març estaran obertes les inscripcions per participar a la Sortida cultural que organitza l'Ajuntament el dissabte 18 d'abril al Palau Güell, obra d'Antoni Gaudí a Barcelona.  Les persones interessades a assistir-hi poden apuntar-se i fer el pagament a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament, a la Rectoria Vella, els matins laborables de 8 a 15 h. També es poden fer reserves per telèfon a partir del dia 25 de març  a les 10 del matí a 93 864 12 13.

La sortida serà a 2/4 de 10 del matí de la plaça Comte del Montseny i la tornada a 2/4 de 2 de la tarda. El preu inclou el viatge amb autocar i la visita guiada al Palau Güell amb audioguia. El palau és una de les primeres obres importants de l'arquitecte Antoni Gaudí. El va encarregar l'industrial i polític Eusebi Güell. Es tracta d'un exemple magnífic d'arquitectura domèstica modernista.

Per  rebre informació (preus, inscripcions, horari concret) de l'oferta de sortides culturals que organitza l'Ajuntament de Sant Celoni, es pot trucar a l'Àrea de Cultura (93 864 12 13), facilitar l'adreça postal o escriure un correu a promocio.cultural@santceloni.cat.

Podeu consultar tot el programa de sortides a www.santceloni.cat/sortidesculturals

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina