Dimecres, 29 d'abril de 2015  -  2/4 de 8 tarda

Conclusions del procés de reflexió Sacsegem la Festa Major

Festa Major de Setembre 2015

El proper dissabte 25 d'abril, a les 11 del matí, a la Sala Bernat Martorell es farà el tancament del procés de reflexió “sacsegem la Festa Major” i es presentaran les conclusions i les línies de treball que s'haurien de tenir en compte en el disseny de les properes Festa Major de Sant Celoni.

Durant aquest mes de març, prop de 60 persones participen en els diferents grups de treball estan duent a terme diferents sessions de treball  sobre els valors de la festa, la programació, els espais i l'organització.

Sacsegem la Festa Major és una idea sorgia a la reunió de valoració de Festa Major de setembre 2014, del passat mes d'octubre. Es va partir de la idea que la Festa funciona, la gent participa i es gaudeix,  però sempre va bé deixar entrar aire fresc i noves idees per replantejar-nos la Festa, tot dibuixant els objectius i les línies de treball a mig i llarg termini que ens ajudin a enriquir encara més una Festa que és de tothom. Des de l'Ajuntament s'ha posat fil a l'agulla a tot plegat i, amb l'assessorament d'una persona externa que ha dissenyat i condueix aquest procés, volem obrir-nos a noves idees i metodologies de treball per tal d'aprofitar aquesta oportunitat.

Lloc: Sala d'actes Rectoria Vella
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina